Sonel, 87 jaar tot uw dienst!

Sonel ETB v.o.f., Burgemeester van Meetelenstraat 15, 1422 XP Uithoorn.
Tel 0297-526666.
Reparatie en verkoop van beeld- en geluidapparatuur en reparatie en onderhoud van allerhande elektronica. Kijk ook eens op onze Facebooksite www.facebook.com/sonelvof. Terug in ons pakket, televisies van ITT.

Sonel is een handelsnaam van Sonel Centraal Radiohuis v.o.f.
Openingstijden Maandag-Zaterdag: 9.00 tot 17.00

Wij repareren uw:
televisie, LCD, LED of plasmascherm, radio, tuner, platenspeler, cd-speler, DVD-speler, hard-disk-recorder, DVD-recorder, videorecorder, cassetterecorder, bandrecorder, computer, laptop, printer, versterker, luidsprekerbox, mengpaneel, magnetronoven, koffiezetters heteluchtoven, elektrische fiets, etc. etc.
dus kom eens langs.

Wie is Sonel?
Hoofdindex
Nieuwe producten
Heeft u nog vragen? Mail ons gerust.
Volg ons op Twitter
Reparatietarieven
Onderdelen
Occasions

Naast reparaties aan of restauratie van beeld- en geluidsapparatuur, kunt u ook bij ons terecht voor reparatie aan of restauratie van uw andere elektronica zoals magnetronoven, vaatwasser, wasmachine, elektrische fiets, acculader of computer( hardware- en softwarematig). En ook voor onderdelen bent u bij ons aan het juiste adres. Een greep uit onze onderdelen vindt u hier.

Ook voor hulp bij installatie of voor onderhoud van uw internet-, telefoon- of televisieverbinding kunt u bij ons terecht.

Wist u dat wij ook een sortering occasion apparatuur hebben? Een kleine greep staat onder occasions.

Heeft u zelf een ouder toestel dat gerepareerd moet worden, kom er dan gerust eens mee langs. Een toestel van 20 jaar of ouder is allang geen uitzondering meer. Natuurlijk kunt u ook met uw LED-tv of HD-speler bij ons terecht.

Voor actuele updates, kunt u terecht op Facebook of op Twitter.

Routebeschrijving:
Wij zijn bereikbaar met de buslijnen 130, 340, 242 en 526 halte Dorpstraat.
Met de auto zijn wij op meerdere manieren bereikbaar.
Vanaf de N201 neemt u de afslag "Uithoorn Industrieterrein", rijdt u het industriegebied op en volgt u de borden "Amsteldijk-Noord". De Amsteldijk volgt u tot hectometerpaal 8,4. De eerste straat rechts is de Van Meetelenstraat.
Vanuit Amsterdam en Nes aan de Amstel gezien, rijdt u Uithoorn binnen, volgt u de Amstel tot u voorbij de kerk het hectometerpaaltje 8,4 ziet. De eerste straat rechts is de Van Meetelenstraat.
Vanuit het Oude Dorp van Uithoorn rijdt u bij onder de busbaan door, en slaat u rechtsaf. Aan het einde van deze weg slaat u linksaf om de Amstel te blijven volgen tot hectometerpaal 8,5. De eerste straat links is de van Meetelenstraat. Let op! Voor het viaduct onder de busbaan geldt een maximale doorrijhoogte.